perjantai 12. helmikuuta 2016

Lankainventaari

Voihan... sanonko mitä. Kyllä mä tiesin että mulla lankaa on paljon mutta että noin paljon.
Ei riittänyt enään kaksinumeroinen luku vaan tuli jo kolme numeroinen. Kyllä saa mamma tikuttaa ihan olan takaa että noikin joskus hupenisivat.

Tässä kuvassa on osa langoistani hyvin tiiviisti pakattuna laatikoihin. Tästä kuvasta jopa puuttuu yksi rivi kokonaan elikkäs yhteensä 16 laatikkoa + rottinki hyllykkö jossa kaikki "jämälangat".

Lankainventaariota tehdessäni huomasin että langat oli sikin sokin laatikoissa pakkohan ne oli lattialle kaataa laatikoista jotta sain laaduittain langat ojennukseen. Loppujen lopuksi olohuoneen lattia näytti tältä.Saanko jo perustaa lankakaupan riittäisivätköhän nämä edes ensi hätään?

Vaikka tiedän etten tarvitsisi yhtään lankaa lisää niin hyviltä tarjouksilta ei voi välttyä eikä niitä voi ohittaa eikä niitä voi ylittää....
Sukkalankaahan nämä ovat pääasiassa ja lattialla olevissa langoissa ei ole novitaa vaan ne olivat jo kuvaus hetkellä laatikoissa takaisin järjestettynä, mutta onhan sitä silti. 

Tuli samalla järkättyä myös ohjelehdet järjestykseen ja puikko korikin pääsi tutkinnan alle. Tältä lopputulos näyttää:

Tuossa näkyy myös hyllykkö jossa kaikki jämälangat majailee. Vielä kun saisi inspiraation käyttää ne pois. Ehkä se vielä iskee joku päivä.
On se vaan niin että kun annat pikku sormen niin se vie koko käden.
 Mukavaa ystävänpäivä viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti