perjantai 27. toukokuuta 2016

Untenmailla

Käsitöiden teko on vähän kuin untenmailla.
Muutaman kerroksen saa illassa tehtyä mutta siihen se jää, ei oikein luista.
Vielä on helman resori tekemättä ja hihat Stay the same Veera Välimäki mallin paidasta.
Olin jostain syystä lukenut huonosti ohjeen ja edessä olevan kontrasti värin kanssa olisi käynyt huonosti ellen olisi tehnyt ratkaisuja aikaisemmin. Kun huomasin ettei lanka tule riittämään etuuksien menin käy,ääni Lentävässä Lapasesta. Ilun sinkkua oli hyllyssä mutta ei oikean värisenä. Siinä nopeasti hakiessa yksi väri täsmäsi parhaiten aiemmin valitsemaani väriin ja päätin että tällä jatkan. Se sointu niin hyvin lopputulokseen näette kun saan resorin valmiiksi.
Kaksi muutakin työtä on tullut aloitettua. Ensimmäinen on Janina Kallion Daydreamer huivi lankana Malabrigo lace hopean harmaa sekä Manos del Uruguay Marina värinä denim
Olin tapaamassa Janina Kalliota Lentävässä lapasessa pari viikkoa sitten. Ihastuin tuolloin tuohon huiviin ja olihan siihen lanka hommattava sekä ohje ostaa ravelrystä. Tämän huivin ohje ei ollutkaan myynnissä yksistään vaan siinä tulikin kolme  huivia yhteensä. Kaksi muuta huivi mallia julkistetaan myöhemmin.
Toinen neulomus jonka aloitin  on Something silver  Veera Välimäen ihastuttava ohje. Langaksi valitsin Manos del Uruguay Fino pewter väriltään.
Kolmas jonka tulen aloittamaan on 3 in 1 by atelier Alfa. En osaa vielä päättää kummasta langasta tämän ihanuuden tekisin. Olisiko se Malabrigo sock vai Louhittaren luolan Tuulen tytär?
Katsotaan nyt viikonlopun aikana kummasta lähtee puikoille....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti