lauantai 12. maaliskuuta 2016

Neuletapaaminen ja leivontaa

Voi kuinka hieno päivä tästä lauantaista tuli. Leivoin aamusella kakuja poikien tuleville synttäreille huomiselle. Kinuskikissan resepti valikoimaa hetken selatessani, valintani oli selkeä mihin päädyin. Se oli Suklainenseepra... se oikein huuvi valitsemaan itsensä . Tottakai, suklaa ja juustokakku ei enenmpää tarvinnu vakuuttaa. En tietenkään saanut niin hyviä raitoja tehtyä kuin Kinuskikissa, mutta tähän mennessä silti olen tyytyväinen lopputulokseen.
Suklainenseepra juustokakku
Minulla makuina valkosuklaa ja maitosuklaa.

Huomenna sunnuntaina vieraiden tullessa ja kakkua leikattaessa ratkeaa miltä se näytää sisältä. onnistuiko raidoitus vai tuliko siitä jokin muu kakku. 

Kävin tänään myös Lentävän lapasen järjestämässä neuletapaamisessa. Siellä oli jo mennessäni vanhoja tuttuja kasvoja muista neulomis hetkistä ja uusia kasvoja joita en ollut aiemmin tavannut. En alkuunsa kehdannut änkeä mukaan mutta minut passitettiin mukaan juotuani teeni. Sinne päädyin muidein joukkoon ja vierähti aika mukavasti. Sellaiset 2,5 tuntia tuli neulottua naisten seurassa. Oli myös mukvaa nähdä mitä muidein puikoilta löytyi. Aika monella oli joko työn alla tai juuri seuraava työ Veera Välimäen mallistosta jokin malli.
Oma puikoilla työnikin edistyi hurjaa vauhtia. Kiitos Tarjan avustuksen. Tuo englanninkielinen neulesanasto ei ole ihan vielä hallinnassa mutta pika puoliin senkin kanssa pärjätään.
Niin se malli joka päätyi ensimmäiseksi puikoilleni oli Stay the same 
Malli: Veera Välimäen Stay the same
Ohje: Ravelry
Koko: XL
Lanka: Ilun sinkku tumma harmaa ja lime vihreä
Kaulusta joudun muokkaamaan jonkin verran. En pitänyt siitä että kaulaaukko on niin kovin avonainen ja luultavammin tulen myös tekemään pidemmillä hihoilla kyseisen paidan. Jonkin verran siis muutoksia tulee malliin mutta perus idea on se tärkein.

Katsotaan kuinka kauan tämä vie aikaa kun edellinenkin on vielä jonkin verran kesken. Ihana malli sekin Paulie ohje Ravelry

Nyt puikot vaihteeksi käteen ja illan tv tarjonnan pariin ja Stay the same puikoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti