tiistai 16. elokuuta 2016

Kesän jälkeen

Kauhistus kun aika menee nopeasti.
Lomat meni ja kesäkin jo meni ja syksy saapui. Esikoisen saattelin maanantaina kouluun ja nuorimmaisen päiväkotiin. Itse aloitin uuden työn päiväkodissa. Arki palannut, elämä rauhoittunut ja kutimet löytyneet vihdoinkin ilta tekemiseksi.
Koko kesä meni lasten kanssa ja kakkuja tehden niin mikään neuletyö ei oikein saanut tuulta purjeittensa alle.
Oli malleja joita halusi tehdä ja oli ihania lankoja joita halusi käyttää, mutta niiden yhteensovittaminen ei onnistunut.

Lentävässä lapasessa käydessäni hypistelin ja välillä ostinkin että tämä se lanka nyt on siihen ja siihen malliin, mutta ei silti ei homma lähtenyt rullaa. Sit tuli Ilulta sinkkua hyllyyn ja siellä oli oranssin keltainen värisävy iski silmäni siihen mutta mikä toiseksi väriksi sitä ei sillä hetkellä löytynyt. Lähdin oranssit kuitenkin kainalossa pois. Itselläni oli tummaa   harmaata  entuudestaan aloitin Veera Välimäen suositun Breathing Space mallin. Kun sain ensimmäisen, äiset tummat kerrokset siihen tuli tunne että jos jatkan niin olen kuin ampiainen pusero päällä. En vain voinut jatkaa sitä eiku taas hypistelemään ja mallaamaan värejä yhteen.
Löytyivät se sillä kerralla asteen vaaleampi ja voi niin ihana....
Nyt mennään niillä..... katsotaan kuinka käy nyt ainakin värit näyttää lupaavalta. Vyötärökavennukset  tuottaa tälä hetkellä pään vaivaa mutta ne kun seltää alkaa paita olla vain hihoja vailla.


Välityönä on tullut tehtyä pojalle pipoa, ja varrettomat sukat sateenkaarilangasta sekin Handun ihana merino, kashmir lanka. Sitten toiselle pojalle merino langasta varrettomat sukat turkoosit.  Ihastuin niin paljon niihin lankoihin että pakko oli hakea itsellekin ja miehelleni sukkalangat.

Sitten on yksi huivi Janina Kallion malli Daydreamer kesken sekä Something Silver Veera Välimäen malli.
Something silver mallissa lankana on Manos del Uruguay  Fino harmaana ja Daydreamer  huivista lankana Malabrigo yarn lace vaalean harmaana ja toisena Manos del Uruguay Marina denim kirjavana.
Myös muutamat sukat siellä keskeneräisenä ihan vain sitä varten että ne ovat tarpeeksi helppoja tehdä hämärässä kun poikia oon nukuttamassa.


Milloin nämä ovat valmiita kaikki? En tiedä... toivottavasti valmistuvat kaikki ennen joulua.

Niin ihania kaikki .....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti