sunnuntai 21. elokuuta 2016

Puikkopäivät

Ilun sanoja lainaten "Ihana, hikinen, hauska, ja makoisa päivä!"
Siinä kiteytettynä meidän neulistien päivä eilen.

Puikkopäivät järjestettiin joko 7 tai 8 kertaa kukaan ei tarkkaan muistanut Pukkilassa ruokapaikka Kohisevan yläkerran vintillä. Joka oli ihanan tunnelmallinen, kodikas ja tilava kaikille meille kymmenille neulojille.


Aamupäiväkahvin jälkeen alkoi puikkopäivän ohjelma. Ilun iloisella laululla ja tanssilattialla tanssahdellen neuletyö kainalossa ja polvet koukussa.


Tainan ohjeistuksella venyttelimme kipeytyneitä hartioitamme ja vetreytimme sormiamme ja ranteita.
Sitten pääsimmekin syömään. Olin ennakkoluuloinen päivän menua kohtaan, mutta oli niin positiivinen yllätys että nyt uskaltaudun syömään useamminkin tuollaista itämaista kasvisruokaa. Ruoka oli erinomaista, mutaktonta ja kauniisti esillä.
Harmi vain ettei kaikille ruoka riittänyt. Harmittaa kun en ehtinyt ottamaan valokuvaa pöydän antimista kun ne jo loppuivat.

Ennen ruokailua kilistelimme kuohuviinin merkeissä pöytäseurueemme kanssa joidenka kyydissä pääsin paikallekin. Kiitos kuljetajalle ja ihanalle seurueelle juttu seurasta ja tuli muutama uusi tuttavuuskin reissulla. Kutimet otimme kuohuviinin seuraksi ja juttelun lomassa tuli pitkä pätkä tehtyä breathing space puseroa

Tietenkin kävin hieman shoppailemassa kyllähän se tällaiseen päivään aina kuuluu...
Puputsi myi erilaisa nappeja ja silmukkamerkkejä. Hauskoja ja värikkäitä tuotteita. Lisää hänen tuotteistaan löydät tietoa osoitteesta www.puputsinpuoti.com Minun mukaan lähti kaksi erilaista silmukkamerkkiä. Napeista en osannut päättää mitä niistä olisin halunnut.Samoin myös Lentävä lapanen Järvenpäästä oli edustettuna ja myi samalla myös handun lankoja. Ja kyllä lähestulkoon kaikki handun langat jotka esillä oli löysivät Puikkopäivillä uuden ihanan kodin, myös minulle muutama tarttui mukaan.

Muutama pitkä liuku joita ei Lentävästä lapasesta saa ja muutama vyyhti Handun sinkkua tummassa vihreän sävyssä. Pieni idea jo langoille on mitä niistä kehkeytyy mutta aika näyttää mitä niistä loppujen lopuksi tulekaan.Mukana oli myös Puikkomaisteri Tiina Kaarela joka esitteli uutta juuri painosta tullutta Puikkomaisterin Lapaskirjaa.
Tuttuun tapaansa kirjan mallit oli tehty värikkäistä ja laadukkaista langoista. Mallit ja värit loivat uutta inspiraatiota omaan tekemiseen, vaikka epäilen etten tule yhtäkään mallia niistä tekemään itse mutta kauniita ja idea rikkaita malleja. Onneksi Tainalla Lentävän lapasen pisteellä oli myös vanhempaa Puikkomaisterin sukkakirjaa mukana niin sekin tarttui matkaan nimmareiden kera.Tässä välissä tuli nautittua hieman makeaa leivonnaista ala Tuusulalaisen pH7 tuotoksista.

Päivä oli mukava lopettaa Janina Kallion mietteisiin ja ajatuksiin miten huivit muodostuvat ja millainen langan on oltava. Huiveja oli useita mukana ja ihastelin kovasti jokaista näkemääni huivia.
Tässä niistä muutama.Kotimatka alkoi ja piinaava odotus alkoi milloin taas näkee näitä ihania ihmisiä. Keskiviikko iltana luultavasti sitten Lentävään lapaseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti