maanantai 29. maaliskuuta 2021

Blogin herättely

 Heissan


Siitä on äärettömän kauan kun viimeksi täällä olen mitään kirjoitellut tai kertonut mistään.

Moni asia on tässä vuosien saatossa muuttunut. Lapset on lisääntynyt, mieskin vaihtunut, koiria tullut lisää, koti vaihtunut, mutta paikkakunta säilynyt. 

Yrittäjä olen ollut jo useamman vuoden, mutta nyt viimeisenä kahtena vuotena olen toden teolla halunnut panostaa yrittäjyyteen ja tavoitteena olisi että saisin siitä vielä elantoni kun hoitovapaa päättyy.Miksi haluan olla yrittäjä?

Olen aina ollut myynti hakuinen ja oman tien kulkija. On ollut aina vaikea sopeutua muiden tapoihin. Ja viimesimmässä työpaikassa se oli kaikkein vaikeinta. Paloin osoittain loppuun en työn takia vaan kaiken sen muun ympärillä olevan ja ehkä eniten henkisesti paloin loppuun työssä jota tuolloin tein. Vaikka en aluksi sitä halunnut myöntää. 

Se vei silloiseen ammattiin kokonaan motivaation. Ja tuon työn päättyessä en ole voinut sitä työtä voinut edes miettiä tekeväni. Vaikka pystyn tekemään kaikkea ja montaa asiaa yhtäaikaa, en enää tuota alaa. 

Jotain oli keksittävä sen ammatin jälkeen kun se ei enään ollut vaihtoehto vaikka olen siitä aina haaveillu että jonain päivänä on oma yritys sillä saralla. 

Unelmat vaihtuivat mutta silti osittain siellä on vielä vähän vanhaakin jäljellä. 

Tämä korona luo omat haasteensa mutta on tässä omat hyvätkin puolet. Ihmisillä on aikaa neuloa. Ja siihen asiaan halusin tarttua. 

Aiemmin myin vain valmiita neuleita toreilla, markkinoilla ja tapahtumissa. Siirsin sen alkuunsa verkkoon. Se ei kuitenkaan riittänyt. Halusin vielä lisää. Niin otin tukkuihin yhteyttä ja valitsin ihania lankoja puotiin myyntiin. 

Sillä tiellä ollaan. Lankojen ja neuleiden lisäksi tuotteita on paljon myös aiheen ympäriltä. 

Ja loppua ei näy 

Niin sai alkunsa yrittäjyys ja yritys nimeltä Willaskan Neulepuoti

https://www.willapolku.comTervetuloa tutustumaan puotiini!
ja kiva kun luet myös blogiani täällä.


Missä kaikkialla voit seurata Puodin touhuja:


Facebook

Instagram

Youtube

Ravelry

Ravelry ryhmä


<a href="https://www.bloglovin.com/blog/18251961/?claim=jmhgrug9asp">Follow my blog with Bloglovin</a>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti